افزایش توان دانش آموزان و ضرورت تغییر
اطلاع رسان کد۶:. چون مباحث کتاب درسی سنگین بود، من سعی می کردم با مطالعه و تلاش بیشتر و افزایش اطلاعات خود در زمینه تدریس بتوانم مفاهیم کتاب درسی جدید را به بهترین شکل ممکن به دانش آموزان تفهیم کنم.چون دانش آموزان ما از نظر سطح اطلاعات مانند گذشته نیستند و باسوادتر شده اند بنابرین برای اینکه بتوانم جوابگوی آن ها باشم نیاز به مطالعه و تلاش بیشتر را در خودم احساس می کنم.
اطلاع رسان کد۷: با توجه به اینکه سطح هوش و استعداد دانش آموزان بالا رفته است، کتاب درسی که ده یا شاید پانزده سال پیش تالیف شد، جوابگوی دانش آموزان امروز ما نبود و واقعا نیاز به این تغییرات بوده است.
افزایش امکانات تحصیلی دانش آموزان
افزایش سطح سواد دانش آموزان
اطلاع رسان کد۸: به نظر من امکاناتی که بچه های الان دارند با ده یا پانزده سال پیش فرق کردهاست و این امکانات در توانایی یادگیری آن ها تاثیر دارد.با توجه به اینکه سطح تحصیلات خانواده ها افزایش پیدا کردهاست و با کم شدن تعداد فرزندان فرصت آموزش برای خانواده ها بیشتر شده و بچه های الان ما باسوادتر شده اند. بنابرین کتاب درسی گذشته جوابگوی دانش آموزان نسل جدید نمی باشد.مقاومت و عدم پذیرش
فقر امکانات آموزشی دانش آموزان و مدرسه
اطلاع رسان کد۴: ما امکانات انجام فعالیت های کتاب درسی را نداریم.کتاب درسی استفاده از ماشین حساب را تأکید می کرد ولی من آن را ممنوع کردم، چون به نظر من استفاده از آن بی مورد بود. چون ممکن است همه دانش آموزان امکانات تهیه ماشین حساب را نداشته باشند و همه ی خانواده ها توان مالی ندارند که ماشین حساب تهیه کنند.فقر آموزش ضمن خدمتاطلاع رسان کد۳: ما نسبت به محتوای کتاب جدید توجیه نشده بودیم و دچار سردرگمی در طرح سوال و روش تدریس بودیم. به همین علت هیچ یک از همکارها همگام با هم پیش نمی رفتیم و هر شخص از روش خودش استفاده می کرد. و من هم روش تدریس خود را مانند کتاب درسی قبلی پیش گرفتم.ابتدا درس می دادم،جزوه می گفتم و بعد از دانش آموزان می خواستم که فعالیت ها را حل کنند.
۴-۴٫ نتایج حاصل از بررسی مصاحبه ها
به طور کلی نتایج حاصل از بررسی مصاحبه ها نشان میدهد که دیدگاه های معلمان را میتوان به دوسطح کلی باورهای عمومی نسبت به تغییر و باورهای مربوط به تغییر کتاب ریاضی پایه هفتم دسته بندی کرد. اکثر مصاحبه شوندگان دیدگاه مثبتی نسبت به تغییر داشته و آن را لازمه پیشرفت میدانستند. اما دیدگاه آنان در مورد تغییرات کتاب ریاضی پایه هفتم، به همان اندازه مثبت نمی باشد. در واقع با توجه به این که آنان تغییرات کتاب ریاضی پایه هفتم را لازم دانسته و به نقاط قوتی مانند: ” عمیق تر و پیشرفته تر شدن محتوای کتاب”، “کاربردی تر شدن مطالب کتاب درسی”، افزایش تعامل بین معلم و دانش آموز”،” فعالیت محور بودن کتاب درسی”، “درگیر کردن حس های مختلف دانش آموزان در جریان تدریس” اشاره کردهاند، اما نگاه منتقدانه ای نیز به این تغییرات داشته اند و مسائلی مانند”عدم
-
- .Schwab ↑
-
- .Joseph ↑
-
- -Curriculum system ↑
-
- – Beauchmap ↑
-
- Posner. ↑
-
- .Oficiall curriculum ↑
-
- .Operational curriculum ↑
-
- .Hidden curriculum ↑
-
- ..Null curriculum ↑
-
- .Extra curriculum ↑
-
- .tanner ↑
-
- .Dewitt and meyer ↑
-
- .Oliva ↑
-
- .Zeise ↑
-
- .Munn ↑
-
- . Peacock ↑
-
- . Carless ↑
-
- .Young & Lee ↑
-
- .Jean Hall ↑
-
- .Proust ↑
-
- .Fugger & olinsky ↑
-
- Conte and weber ↑
-
- .Dexter ↑
-
- .Tailor ↑
-
- .zefeska ↑
-
- Masoumi & Lyndestrom ↑
-
- .Cunningham & Gresso ↑
-
- .Geertz ↑
-
- .Horn ↑
-
- .Lam ↑
-
- .Hui ↑
-
- ۴٫Karras- doukas ↑
-
- . sachs & smith ↑
-
- . Horn ↑
-
- .Sahan ↑
-
- .Koper ↑
-
- . Kards ↑
-
- . Robertson ↑
-
- . Oloruntegbe ↑
-
- .Oriat& yoram ↑
-
- – Lee ↑
-
- – Peter Woods ↑
-
- – abstraction ↑
-
- – generality ↑
-
- – speculative analysis ↑
-
- – classifying and categorizing ↑
-
- – concept formation ↑
-
- – typology ↑
-
- . goal displacement theory ↑
-
- .Prolong Engagement ↑
-
- .Member cheque ↑